Reg. No: 68537/066/067

Testimonials
 • nieuwe vrienden
  nieuwe vrienden Luc

  Dag Annemie en Dinesh

   

  Ik wil jullie nog eens laten weten hoe fantastisch goed ik het gehad heb tijdens het gehele verblijf in jullie avontuurlijk Nepal.

  Ik zie nog klaar voor mij de eerste stap uit de vlieghaven en een armzwaaiende en breed lachende Umesh die mij kwam opvangen.

  Het reisprogramma stak zeer goed in elkaar: Beginnen met een cultureel stadsbezoek wat de gelegenheid geeft te bekomen van een toch ietwat vermoeiende vliegreis. Zo konden we uitgerust aan de trekking beginnen die door zeer gevarieerde natuurgebieden liep.

  De rustdag in Pokhara kwam van pas om op ons gemak te kuieren door het mooie stadje. Om alle facetten van Nepal van dichtbij mee te maken mochten we naar Chitwan. Tot slot bracht Bhaktapur ons terug naar de heel oude geschiedenis van jullie mooie land.

  Wie Nepal bezocht heeft en de Everest niet gezien heeft, heeft letterlijk een van de hoogtepunten gemist. Dank dat jullie ons die gelegenheid geboden hebben.

  Verder heb ik fantastische nieuwe vrienden gemaakt en blijven we met mekaar contact houden. Binnenkort komen we bij ons thuis bij mekaar om alle mooie herinneringen op te halen.

  Nog heel veel lieve groeten aan al die fijne mensen die we bij jullie leren kennen hebben, succes met jullie onderneming en met de opgroei van de kindjes!

   

  Luc, Limburg, België

 • erg goed bevallen
  Esther en Jan erg goed bevallen

  Hallo Annemie en Dinesh,

   

  Excuses voor de late reactie, het was vorige week meteen weer erg druk met het werk zodat het er bij inschoot.

   

  De reis is erg goed bevallen. Nepal is een prachtig land met erg aardige mensen, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin veel mensen leven.

   

  De tijd van de reis vonden wij perfect (weinig toeristen in de bergen maar wel erg mooi weer).

   

  Zowel Umesh als Hari (waarschijnlijk schrijf ik zijn naam verkeerd) hebben ons erg goed en vakkundig geholpen en ik denk dat de reis die we gemaakt hebben (en jullie in elkaar gezet hebben) een goede eerste indruk geeft van het land.

   

  We zijn een paar keer (op eigen initiatief) afgeweken van het programma (de trekking hebben we wat langer gemaakt en de rafting wat korter) en ook dit vonden zowel Umesh als Hari geen probleem.

   

  We denken eraan om weer terug te gaan voor een langere trekking, en zullen, als het zover is, jullie zeker weer contacteren.

   

  We hebben jullie site gevonden nadat we besloten hadden naar de Himalaya (Nepal) te gaan. Door deze zoektermen in google te zetten (Nepal, trekking, himalaya, december, etc) kwamen we onder andere bij jullie site terecht. En omdat jullie individuele adviezen en reizen maken (ipv groeps-reizen) sprak ons dit het meeste aan.

   

  We zullen proberen veel reclame te maken en wellicht nemen we snel weer contact op voor een nieuwe trekking.

   

  Nogmaals bedankt!

   

  Groeten,

  Esther en Jan, Nederland

 • 10x beter dan de hooggespannen verwachting
  10x beter dan de hooggespannen verwachting Gabriel

  Beste Annemie,

  een kort berichtje om jullie te bedanken en feliciteren voor de prachtige organisatie.
  De reis, alhoewel ik iemand ben met de voeten op de grond, ik reeds van KTM naar Lhasa was geweest en je tegenwoordig alles in preview kan zien op internet, is nog 10x beter geweest dan de hooggespannen verwachting.

  Ik zal jullie zeker aan bevelen indien iemand in de toekomst plannen heeft voor Nepal. Doe ze de groeten in nepal (Prim, Narra en Umesh..) en als ik wat meer tijd heb stuur ik nog wat fotos na.

  prettig weekend

   

  Gabriel, België

 • Upper Mustang (augustus 2017)
  Marjan, Mieke, Arie en Janette (Nederland) Upper Mustang (augustus 2017)

  Hai Annemie.

  De vakantie is goed bevallen. complimenten aan jullie, de gids en de dragers. alles was goed gepland. We zullen jullie organisatie zeker aanbevelen aan anderen. 
   
  Nogmaals bedankt voor alles. We hopen snel nog een x van jullie diensten gebruik te mogen maken. 
   
  Groetjes
   


All Rights Reserved. Copy Rights Protected
Members Of: tan tan tan
Powered By: Web Creation