Corona – update

 

Zin in een reis naar Nepal?

 

Geef de moed niet op en blijf dromen! Eens komt er een tijd dat u dit prachtige land kan ontdekken.

 

Gisteren (10 Sep 2020) werd de lockdown wat versoepeld: winkels mogen open op bepaalde dagen (verschillende dagen per sector), vervoer gaat met even/ oneven nummers, binnen- en buitenlandse vluchten blijven beperkt, scholen blijven gesloten, …
Strenge maatregelen dus want het aantal besmettingen stijgt geleidelijk aan (momenteel iets meer dan 50.000).

Wij hopen mee op betere tijden, waarin we u met plezier het mooie Nepal laten zien.

 

Reeds geboekt? 
Ganesh Trekking geeft u de mogelijkheid om uw reis om te boeken naar een andere datum.  Indien u uw reis van wil maken in 2021, kan dat.  Breng ons op de hoogte ten laatste 10 dagen voor uw vertrek uit Europa, en u betaalt slechts €30 administratiekost per persoon voor het omboeken van uw reis.

U kiest zelf uw nieuwe reisdatum in 2021.

Informeert u ons kort voor uw vertrek (10 dagen of minder), dan gelden onze algemene annulatievoorwaarden :
30% van het totaalbedrag wordt aangerekend tot 7 dagen voor vertrek.  Bij annulering op 7 dagen of minder voor de start van uw programma, zal 70% van de totale prijs in rekening worden gebracht.

 Laattijdige aankomst, niet komen opdagen, weersomstandigheden die leiden tot wijziging van het programma, wijziging van de reglementering aangaande de trekkings, enz. zullen nooit leiden tot enige vorm van terugbetaling.  Het vrijwillig overslaan van het gedeeltelijke of gehele programma  geeft geen recht op terugbetaling.

We raden u aan om de laatste stand-van-zaken nauwgezet op te volgen en te wachten met de aanschaf van uw vlucht en reisvisum.
Wij wensen u en uw familie een gezonde toekomst.
met vriendelijke groeten,
het ganse Ganesh Trekking team