Luc & Mildred

  2020-01-19 16:23:44

Beste Ganesh team,

Het was in 1 woord FANTASTISCH! Jullie zijn een zeer goed geolied team en dat kon je aan alles merken. Als er al iets onverwachts gebeurde (de gids kon op een zeker moment niet volgens afspraak aanwezig zijn, de mountainflight liep later uit dan verwacht) dan hebben wij daar enkel iets van gewerkt omdat het ons met meegedeeld. Bij aankomst in Pokhara was de gids verhinderd, maar er stond gewoon iemand anders ons op te wachten. Kan gebeuren, prima toch! Het hotel-team was op de hoogte van onze mountainflight en één van de medewerkers moest dus ook om half 6 opstaan om ons buiten te laten. Ocharme, dacht ik, maar ook dat werd alweer met de glimlach gedaan! Wij zouden ontbijten na de vlucht. We waren later terug, maar de keuken schoot onmiddellijk opnieuw in actie voor ons (late) ontbijt! Wij zouden met iets anders ook tevreden zijn geweest, maar het was echt schitterend! Onze gids heeft toen ook een hele tijd op ons moeten staan wachten en we hebben samen met hem beslist om Thimi dan maar uit de planning te halen en meer tijd te besteden aan Bhaktapur. Geen probleem dus!

Als ik dan nu kort even jullie evaluatie formulier overloop, ziet het er als volgt uit:

Zeer tevreden over de contacten zowel voor als tijdens de reis

Prijs is zéér correct

Informatie kan voor mij niet duidelijker (of je moet er tekeningetjes gaan bij maken J)

Organisatie : TOP

Eigen inbreng, flexibiliteit : geen commentaar

Prijs-kwaliteit : 10/10

Duurzaam reizen is voor ons eigenlijk nooit heel erg belangrijk geweest, maar na gesprekken met jullie medewerkers en de kennismaking met Nepal in het algemeen zijn wij er ons van bewust geworden dat bepaalde dingen anders aanpakken of ‘tegen een ander licht houden’ wel degelijk het verschil kan maken voor anderen.

De keuze voor Ganesh Trekking hebben wij gemaakt op het vakantiesalon in Antwerpen in januari 2019. Het feit dat jullie reisorganisatie ‘klein’ is (en dus zeer persoonlijk) gecombineerd met een enthousiast Nepalees-Belgisch koppel heeft ons eigenlijk niet lang doen twijfelen.

Tot slot wil ik onze gidsen nog persoonlijk bedanken:

* Voor zijn uitgebreide kennis, zijn relativeringsvermogen, zijn gevoel voor humor en zijn geduld. Kortom hij was erg aangenaam gezelschap!
* Voor de mentale (en fysieke) kracht die zij heeft, voor haar geloof en haar inzet voor een beter Nepal en voor haar flink stel hersens! Chapeau!

Wie weet?
Tot ziens!

december 2019

  Machteld en Anita

  2020-01-03 16:52:25

Nepal voor 60-plussers (reis op maat)

Een rondreis organiseren voor 2 (niet meer zo jonge) vriendinnen die niet alleen de authentieke Nepalese levenswijze en cultuur willen ontdekken, maar ook een (voorzichtige) trekking door het machtige Himalayagebergte willen maken, is geen alledaagse vraag. Maar toch is Ganesh Trekking erin geslaagd om er een sublieme ervaring van te maken die onze verwachtingen ver overtrof. De persoonlijke aanpak, het inlevingsvermogen en de warme hartelijkheid waarmee we omringd werden tijdens deze fascinerende reis zijn o.i. uniek in de wereld van reisorganisaties. Dit geldt in de eerste plaats voor onze gastvrouw, Annemie Hermans, maar ook voor alle gidsen, de bergassistent en zelfs voor de taxichauffeurs. Het waren stuk voor stuk gepassioneerde mensen die zich keurig aan de afspraken hielden en bovendien een boeiend verhaal te vertellen hadden.
Dat we door onze boeking ook een steentje hebben bijgedragen aan duurzaam toerisme waar Ganesh Trekking zo voor ijvert, vonden we een mooie bonus en dat voor een prijs die onder het gangbare gemiddelde viel!

Heel veel dank, Ganesh Trekking voor deze onvergetelijke ervaring!

November 2019

  Tom en Michiel

  2019-12-16 20:49:37

Wij maakten in november een rondreis doorheen Nepal (incl. trekking), die door Annemie en Dinesh (de uitbaters van Atithi House) werd georganiseerd (via hun reisorganisatie Ganesh Trekking).
Dat is een aanrader: alles werd vlot en professioneel georganiseerd, maatwerk was geen probleem en uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Ook de communicatie voorafgaand aan de reis verliep bijzonder vlot.

november 2019

  Pieter en Irene (Den Haag)

  2019-12-16 20:42:34

Tsum vallei trekking

In hun Atithi House zijn we niet geweest, maar we hebben in oktober via Annemie en Dinesh een ruim drie weken durende trekking in de Tsum Vallei laten organiseren en we zijn onder de indruk van de professionaliteit en servicegerichtheid van hun organisatie Ganesh Trekking.
Dat het een fantastische reis is geworden is goeddeels te danken aan hun voorbereidende werk, waardoor wij een tot in de puntjes verzorgde tocht door een nog tamelijk onbedorven gebied hebben kunnen maken. Annemie en Dinesh zijn bovendien zeer prettige en vriendelijke personen en (want we blijven Hollanders) de prijs was zeer concurrerend.

oktober 2019

  Anne en Edith (Antwerpen)

  2019-11-26 12:48:38

Volledige reis met Gokyo, ChoLa pass en Everest Base Camp trek

Bedankt voor deze fantastische reis, gastvriendelijkheid en goede organisatie!
Perfecte 1e kennismaking met het mooie Nepal. Weer een droom waargemaakt!
Veel succes met jullie organisatie en project, mooi werk!